Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Boretti Bernini

De Boretti Bernini is voor kleine en grote kookklussen Dat design en gebruiksgemak prima samen gaan, bewijst deze Outdoor Kitchen.

629,00

visibility

Boretti Da Vinci Nero

De Boretti Da Vinci Nero is een luxe alleskunner onder de Outdoor Kitchens De 15e-eeuwse Italiaanse uitvinder, architect, scheikundige...

949,00

visibility

Boretti Ibrido top

Evenals zijn grote broer staat deze inbouw Ibrido Top voor eenvoud in design en een verbazingwekkende veelzijdigheid in het gebruik....

999,00

visibility

Boretti Ligorio top

  De Boretti Ligorio Top is ideaal om in en op te bouwen in een bestaande of nieuwe buitenkeuken.

999,00

visibility

Buitenkeuken Esclusiva Boretti inclusief bbq

Buitenkeuken Esclusiva Boretti is ons nieuwe top model buitenkeuken, compleet geleverd met een Boretti bbq naar keuze. De...

1.999,00

visibility

hoes voor Boretti Ligorio/Ibrido Top

Hagel, wind, stortregen, met deze waterbestendige duurzame hoes beschermt u uw Boretti barbecue tegen alle denkbare weersinvloeden....

55,00

Steigerhouten Meubelen Boekelo heeft een ruim aanbod aan barbecues van Boretti barbecues. Ons assortiment bestaat uit gehele barbecues en barbecue Tops, die ingebouwd kunnen worden in een prachtige buitenkeuken. 

Bij Steigerhouten Meubelen Boekelo bezorgen we de barbecues gratis bij u thuis in Nederland en België. 

Boretti gasbarbecue 


Een gasbarbecue van Boretti is niet alleen erg handig, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Neem bijvoorbeeld de Boretti Bernini. Dit is de kleinste barbecue van Boretti in ons assortiment, maar van alle gemakken voorzien. Met twee brede grillplaten en een zijbrander waar een pan op kan staan kunt u uw hele maaltijd op deze barbecue bereiden. Daarnaast is er genoeg bergruimte voor uw barbecue gereedschap. De Boretti Bernini is verkrijgbaar in het wit, zwart en rood.

De Boretti Da Vinci Nero is een luxe barbecue. Met twee grillplaten, een bakplaat, een zijbrander en infrarood verwarmingselementen is deze Boretti gasbarbecue van alle gemakken voorzien. 
Als laatste hebben we de Boretti Ligorio Top barbecue. Zoals de naam al prijsgeeft is dit de top van de barbecue, waardoor deze mooi ingebouwd kan worden in een door ons geproduceerd meubel. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina Luxe buitenkeukens. De Boretti Ligorio Top heeft drie hoofdbranders en een zijbrander. 

Boretti barbecue op houtskool


Naast Boretti gasbarbecues hebben wij ook een Boretti barbecue op houtskool. Als u graag een mix van gas en houtskool gebruikt om uw eten te bereiden dan raden wij u de Boretti Ibrido Top aan. Deze barbecue heeft twee grillroosters, een bakplaat en een houtskool gedeelte. Daarnaast heeft deze barbecue verlichting in het kookgedeelte waardoor je zelfs in de schemer lekker kunt barbecuen. De Boretti Ibrido Top kan ook weer ingebouwd worden in een van onze steigerhouten buitenkeukens.

Boretti inbouw barbecue


Zoals eerder genoemd bieden wij verschillende Boretti barbecues aan die u kunt inbouwen. Daarnaast bieden wij ook een gehele steigerhouten buitenkeuken inclusief ingebouwde Boretti barbecue aan. Deze combinatie kunt u vinden onder de naam Buitenkeuken Esclusiva Boretti inclusief BBQ. Deze handige buitenkeuken is leverbaar in combinatie met verschillende Boretti barbecues. 

Neem contact met ons op


Heeft u vragen over een Boretti barbecue, of wilt u advies voor de beste keuze? Neem dan contact met ons op!  Dit kunt u door te bellen of te WhatsAppen naar +31 6 42 45 98 94  , door te mailen naar info@smbshop.nl of door het contactformulier op onze contactpagina in te vullen.