De containerombouw Esclusiva is geschikt voor alle type containers. Zo heeft u de containers mooi uit het zicht en een blikvanger in de tuin. De ombouw is leverbaar in 2 verschillende maten voor 2 of 3 containers.


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Container ombouw Esclusiva

De container ombouw Esclusiva is geschikt voor zowel een groot als klein formaat afvalcontainer. Deze container ombouw is de ideale...

409,00

Een prachtige container ombouw van steigerhout 

De container ombouw Esclusiva is geschikt voor zowel een groot als klein formaat afvalcontainer. Deze container ombouw is de ideale oplossing om de container uit het zicht te werken. De container ombouw is gemaakt van gepoedercoat staal in combinatie met steigerhout.

De ombouw is leverbaar voor 2 of 3 grote kliko’s van 240 liter per stuk. Uiteraard passen kleinere containers er ook in. Door deze container ombouw heeft u nooit meer die lelijke containers in het zicht. In plaats daarvan heeft u straks een mooi meubel wat gelijk een blikvanger in uw tuin is.

Deze ombouw is geschikt voor alle type containers!

Praktische informatie over de container ombouw

Onze container ombouwen worden geheel gemonteerd geleverd en voor u geplaatst op een locatie naar keuze.

De maatvoering is:
154 x 115 x 85 voor 2 containers
230 x 115 x 85 voor 3 containers

Mocht u een krappe ruimte hebben en twijfelen of een compleet gemonteerde ombouw wel bij u te leveren valt, kunnen wij deze ombouw ook als bouwpakket leveren! De deuren en kleppen zullen reeds in elkaar gemonteerd zijn en wij zullen u bijpassende schroeven, bitjes en boortjes leveren. U kunt dan zelf gemakkelijk de container ombouw in elkaar zetten. Ideaal voor tuinen met een krappe doorgang! U kunt dit aanvinken tijdens het bestelproces.